Spansk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Spanien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader. Skær et dybt indsnit i den tykkeste del af hvert kyllingebryst med en skarp kniv. Læg en skive skinke ind og fæst den med tandstikker. Dæk kyllingen med plastfilm og stil den i køleskab indtil den skal bruges.
Smelt smør i en gryde. Kom løg og gulerod i, læg låg over og lad det simre ved svag varme i ca. 4 minutter eller til grønsagerne er bløde. Drys melet i og rør rundt til melet tager farve. Tilsæt bouillon og cider lidt ad gangen og rør til saucen er glat. Krydr med peber og muskatnød. Lad saucen koge i ca. 3 minutter ved jævn varme under omrøring til den jævner. Lad den koge yderligere 1 minut og tag gryden af varmen. Fordel kyllingestykkerne i et enkelt lag i et ovnfast fad og hæld saucen over. Dæk fadet og stil det i ovnen 20 – 25 minutter. Tag tandstikkerne ud og server kyllingen med lidt sauce. Drys med pinjekerner. Serveres med stegte kartofler og auberginer. |
|
Opskriften er vist 18818 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rene - 2007-02-22 14:55:19 den er super lækker, men brun lige kyllinger af inden - gerne med skind |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne