Southern fried chicken (2)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Amerika Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen ud i mellemstore stykker. det er lidt svært at give nøjagtig anvisning her, da det er op til den enkelte at vælge hvor store stykkerne skal være, men skær f.eks. brystet i fire stykker og bevar henholdsvis underlår og overlår hele. Husk på at det bedste resultat opnås hvis stykkerne er nogenlunde lige store.
Anbring kyllingestykkerne i en stor køkkenskål og lad dem marinere totalt dækket af mælken i køleskab i mindst fire timer, gerne i tolv timer. Bland nu mel, rasp og bagepulver i en ren madopbevaringsplastpost, stegepose eller lignende, tag de marinerede kyllingestykker op, drys dem let med salt og peber og læg dem i plastposen og ryst grundigt, indtil de alle er ensartet dækket af raspblandingen. Fedtstoffet opvarmes i en eller to stegepander, indtil det er meget varmt, det må dog ikke ryge ( fedtstoffet skal stå i en dybde af ca. 2 cm. i panden). Læg de panerede kyllingestykker i fedtstoffet og steg dem uden låg ved medium varme, idet stykkerne undertiden vendes. Stegningen tager fra 30 – 60 minutter afhængig af kyllinge-stykkernes størrelse. Det er meget vigtigt at stege ved medium varme, hvis varmen er for høj, bliver stykkerne brændt uden på, før de er gennemstegte, og hvis varmen er for lav, bliver de ikke sprøde. |
|
Opskriften er vist 9850 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne