Champignonsovs 05
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rensede hakkede svampe svitses i smør med citronsaft og heri tilsættes hvidvin og fløde og sovsen koger i 3-4 min. jævnes og smages til.
|
|
Opskriften er vist 110828 gange,
og udskrevet 2341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2012-06-27 02:50:33 Man skal først tilsætte citronsaft, når sovsen skal smages til, ellers skiller den Emil Paulsen - 2008-01-02 21:31:19 Denne sovs kan IKKE anbefales. kombinationen af kaffefløde og citron får den til at skille voldsomt!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne