Southern fried chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Amerika Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Gnid kyllingestykkerne med citronsaft. Drys med salt og peber og lad dem hvile i 30 minutter. Kom kyllingestykkerne i en post med mel og ryst indtil alle stykkerne er dækket.
Varm olien på en stor støbejernsstegepande over stærk varme. Kom kyllingestykkerne i med skindsiden nedad, læg låg på og lad dem stege i 10 minutter. Vend kyllingestykkerne og steg dem yderlig 10 minutter under låg. Fjern låget, skru ned for varmen, vend kyllingestykkerne og steg dem indtil de er gyldne, ca. 6 minutter. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir et øjeblik. Server straks med kartoffelmos, cole slaw og majsbrød. Tips: Kommentar: Alle i sydstaterne har deres egen specielle opskrift på southern fried chicken. Nogle gnider kyllingen ind med hvidløg, salt og peber og vender den i en dej af æg, mælk, mel og citronsaft. Andre marinere den 30 minutter i mælk smagt til med tabasco og vender den så i mel, krydret med salt, peber og paprika. Den kan også vendes i en dej af kærnemælk og æg, og så vendes i mel blandet med pekannødder eller sesamfrø for at få en helt speciel effekt. Forsøg dig frem til din egen favorit. |
|
Opskriften er vist 14454 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne