Smørkylling med chili
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader. Skær smørret i store klumper og læg det i en skål. Befri chilierne for kerner og hak dem fint. Hak hvidløget fint og riv citronskallen fint. Bland chili, hvidløg, citronskal og lidt salt i smørret. (Det er nemmest at bruge fingrene, så man får smørblandingen æltet godt sammen)
Prop smørmassen ind imellem kyllingeskindet og kødet. Ved brysterne kan man ved hjælp af en skarp kniv få løsnet skindet – og derefter med fingrene få proppet smørmassen ind. Fyld også smør ind under skindet på kyllinge lårene. Sæt kyllingen i ovnen i et ovnfast fad. Drys med salt og peber, og tilsæt lidt hvidvin i bunden af fadet. Efter godt en time er kyllingen mør. Server den med et godt brød og grønne bønner, vendt med lidt af skyen fra bunden af kyllingefadet. |
|
Opskriften er vist 6403 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne