Smørkylling med chili

Smørkylling med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling
150 g.smør
3 grønne chili
3 fedhvidløg
 salt
 peber
 skallen af en halv økologisk citron
1 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Skær smørret i store klumper og læg det i en skål. Befri chilierne for kerner og hak dem fint. Hak hvidløget fint og riv citronskallen fint. Bland chili, hvidløg, citronskal og lidt salt i smørret. (Det er nemmest at bruge fingrene, så man får smørblandingen æltet godt sammen)

Prop smørmassen ind imellem kyllingeskindet og kødet. Ved brysterne kan man ved hjælp af en skarp kniv få løsnet skindet – og derefter med fingrene få proppet smørmassen ind. Fyld også smør ind under skindet på kyllinge lårene.

Sæt kyllingen i ovnen i et ovnfast fad. Drys med salt og peber, og tilsæt lidt hvidvin i bunden af fadet. Efter godt en time er kyllingen mør. Server den med et godt brød og grønne bønner, vendt med lidt af skyen fra bunden af kyllingefadet.





karakterer:
Opskriften er vist 6403 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu