Cajun kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Bland cajun krydderi, oregano, paprika og mel. Drys kyllingefileterne med denne krydderi blanding. Gem lidt af blandingen (2 spsk.).
Cajun grønsager – Løg, peberfrugt og bladselleri gøres i stand, og hakkes fint. Svits grøntsags blandingen, og den ekstra ½ peberfrugt (skåret ud i små tern) i halvdelen af smørret og olien i ca. 6 minutter til de er blevet bløde. Tilsæt hvidløg og svits det med et øjeblik. Tilsæt tomater, tabasco og sukker og lad saucen simre uden låg i ca. 12 minutter. Drys 2 spsk. af det krydrede mel i saucen og tilsæt 2 ½ dl. vand under omrøring. Rør i saucen og kog den til den tykner. Opvarm resten af smørret og olien i en gryde og steg kyllingefileterne til de er møre og overfladen er sprød. Hæld saucen over kyllingefileterne og server dem ledsaget af en frisk grøn salat samt et godt stykke brød. |
|
Opskriften er vist 12735 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne