Cajun kylling

Cajun kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 kyllingefileter
1 spsk.cajun krydderi
0.5 tsk.oregano
1 tsk.sød paprika
1.25 dl.hvedemel
0.5 peberfrugt
120 g.klaret smør
1 dl.mad olie
2 fedfinthakket hvidløg
425 g.flået hakket tomater
0.5 tsk.tabasco
1 tsk.sukker
2.5 dl.vand
 
 Cajun grønsags blanding af:
 (der skal anvendes 5 dl. af denne blanding)
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
2 korte bladselleri stilke
 
Opskrift:
Bland cajun krydderi, oregano, paprika og mel. Drys kyllingefileterne med denne krydderi blanding. Gem lidt af blandingen (2 spsk.).

Cajun grønsager – Løg, peberfrugt og bladselleri gøres i stand, og hakkes fint. Svits grøntsags blandingen, og den ekstra ½ peberfrugt (skåret ud i små tern) i halvdelen af smørret og olien i ca. 6 minutter til de er blevet bløde. Tilsæt hvidløg og svits det med et øjeblik.

Tilsæt tomater, tabasco og sukker og lad saucen simre uden låg i ca. 12 minutter. Drys 2 spsk. af det krydrede mel i saucen og tilsæt 2 ½ dl. vand under omrøring. Rør i saucen og kog den til den tykner.

Opvarm resten af smørret og olien i en gryde og steg kyllingefileterne til de er møre og overfladen er sprød.

Hæld saucen over kyllingefileterne og server dem ledsaget af en frisk grøn salat samt et godt stykke brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12734 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu