Peberfrugter med risfyld
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Flæk peberfrugterne (på langs) og fjern stilk og frøstol. Læg dem i et ovnfast fad.
Bring vandet i kog med salt og rør risene i. Lad dem koge 10 minutter under låg. Tag dem af blusset og lad dem trække 10 minutter. Varm olien på en pande og rist de fintsnittet hvidløg og de fintrevne gulerødder. Tilsæt risene og kyllingekød i strimler. Bland det hele godt sammen. Hæld vand på og rør grundigt i blandingen. Smag til med salt. Fordel blandingen i de halve peberfrugter. Sæt dem i ovnen ved 200 grader på midterste rille i 30 minutter. Server retten med et drys persille og lune flüte til. |
|
Opskriften er vist 9387 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne