Paneret kyllingebryst

Paneret kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingebrystfileter
2 spsk.honning
2 spsk.eddike
2 spsk.tomatketchup
2 spsk.sojasauce
2 fedhvidløg
1 tsk.fem-aroma-pulver
 olie til stegning
1 dl.hvedemel
2 æg
1 tsk.frisk ingefærrod fint hakket
1 tsk.revet citronskal
2 dl.rasp
 salt
 
Opskrift:
Anbring kødet i en skål. Rør honning, eddike, tomatketchup, sojasauce, de pressede hvidløg, salt og aroma-pulver sammen. Pensel fileterne med det, og mariner dem natten over.

Opvarm olien i wokken, og steg fileterne. Tag dem op. Lad kødet køle af, og skær dem i skiver.

Vend skiverne i mel, dernæst i pisket æg. Krydder dem med den hakkede ingefær og citronskal. Frituresteg dem, til de er gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 22335 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-05 10:51:59
fem-aromaer-pulver må næsten være krydderiblanding "De fem krydderier"