Paneret kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Anbring kødet i en skål. Rør honning, eddike, tomatketchup, sojasauce, de pressede hvidløg, salt og aroma-pulver sammen. Pensel fileterne med det, og mariner dem natten over.
Opvarm olien i wokken, og steg fileterne. Tag dem op. Lad kødet køle af, og skær dem i skiver. Vend skiverne i mel, dernæst i pisket æg. Krydder dem med den hakkede ingefær og citronskal. Frituresteg dem, til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 22338 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-01-05 10:51:59 fem-aromaer-pulver må næsten være krydderiblanding "De fem krydderier" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne