Marineret spegesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Udvand sildene efter smag og behag. Kog marinaden sammen af eddike, sukker, hakket løg, vand, let knust allehånde og peber samt laurbærblad. Skær sildefileterne i passende stykker, kom i en skål og hæld marinaden over, lad dem trække en dags tid.
|
|
Opskriften er vist 14806 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Preben - 2011-12-17 11:18:31 Udvandingstiden afhænger af hvor tit der skiftes vand. Normalt er 1 døgn nok: Mælk er OK, men gerne som tilsat vandet. Sildene bliver mere velsmagende hvis man kasserer den første marinade efter 1 døgn og tilsætter en ny. Jeg bruger sukker/eddike: 50/50 i min marinade. ole - 2011-04-18 00:29:12 hvorlænge kan de holde sig i marinaden? Henning - 2009-11-24 10:23:08 Jeg synes at det er vigtigt, at det oplyses hvilken udvandingstid der er den mest foretrukte. Jeg har f.eks. selv den erfaring, at udvanding bør være over 2 døgn og gerne i mælk. Per - 2007-11-24 20:06:39 Hele saltsild skal først flås og fileteres. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne