Ovnstegte karrykyllinger
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Flæk de rensede kyllinger i halve. Drys indersiden med salt og paprika. Læg dem i et velsmurt ildfast fad med skindsiden opad.
Rør blødgjort smør med karry og lidt salt. Smør det over kyllingerne. Stil fadet på ovnristen midt i ovn og steg kyllingerne i ca. 45 - 60 minutter ved 230 grader. Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret. Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden. Server kyllingerne med løse ris, der er kogt i bouillon tilsat 2 finthakkede skalotteløg. |
|
Opskriften er vist 14921 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne