Madeirasovs

Madeirasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Madeire

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Madeirasovs, billede 4 Madeirasovs, billede 1 Madeirasovs, billede 2 Madeirasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
0.5 spsk.hvedemel
2 dl.oksebouillon
1 dl.madeira
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Smør smeltes på panden som kødet er stegt på, melet tilsættes og røres i smørret.

Bouillon tilsættes under omrøring og koges op.

Tilsæt madeira efter smag, og smag til med salt og peber.

Tips:

Her serveret til Filet mignon





karakterer:
Opskriften er vist 32955 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu