Madeirasovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Madeire Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør smeltes på panden som kødet er stegt på, melet tilsættes og røres i smørret.
Bouillon tilsættes under omrøring og koges op. Tilsæt madeira efter smag, og smag til med salt og peber. Tips: Her serveret til Filet mignon |
|
Opskriften er vist 32738 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne