Orientalsk krydderkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Asien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Parter kyllingen i portionsstykker. Hak løgene, skær æblet i terninger og skær porren i strimler.
Svits løg og porre i halvdelen af fedtstoffet, tilsæt æble og krydderier og spæd med bouillon, soya og vineddike. Lad det simre i ca. 3 min. Brun imens kyllingestykkerne i resten af fedtstoffet. Tilsæt mandler og hæld sovsen over. Lad det simre under låg i ca. 20 min. Se om kyllingen er færdig ved at stikke en nål ind til benet i låret. Er saften klar, er kyllingen stegt Kom retten op i et varmt serveringsfad eller servér den direkte fra gryden. Serveringsforslag: Serveres med løse ris samt tilbehør som stegte æblebåde og bananskiver, kokosmel, ristede mandelflager, mango chutney og orientalske krydderier, f.eks. sambal oelek, Drikkevarer: Øl eller mineralvand. |
|
Opskriften er vist 14624 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne