Mexicansk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Mexico Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skær baconskiverne i mindre stykker og rist dem sprøde i en gryde tag dem op, hæld olie i gryden.
Parter kyllingen i 8 stykker. Tør kyllingestykkerne godt med køkkenrulle og steg dem på alle sider i fedtstoffet i 15 min. Imens kyllingen steger : Hak løg og tomater, gem saften, snit hvidløgene fint og rens chilierne og skær dem i smalle strimler. Tag kyllingestykkerne op og svits løg, hvidløg og ris nogle minutter, rør ofte. Hæld tomater i sammen med chilier og spidskommen. Læg kyllingestykkerne og baconstrimlerne tilbage i gryden. Hæld bouillon på, dæmp varmen, læg låg på og lad retten snurre i 1/2 time. Rør af og til rundt, tilsæt lidt tomatsaft hvis retten ser for tør ud, kog uden låg de sidste 10 minutter hvis der er for meget væde. Rør ærterne i, smag til med stærk chilisauce og varm det hele godt igennem. |
|
Opskriften er vist 32733 gange,
og udskrevet 761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Iben - 2011-06-14 20:18:47 Skal risene koges før de kommes i gryden? Bethina - 2010-05-06 19:49:27 retten kan sagtens "tåle" at man kommer en dl mere ris i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne