Limemarineret kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Skyl kyllingen og tør den. Bland ingredienserne til marinaden og gnid kyllingen med den. Læg kyllingen i en plastpose sammen med marinaden, luk posen godt og læg den i køleskabet i ca. 12 timer.
Krydr kyllingen ind og udvendigt med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad. Steg den ved 175 grader i ca. 45 minutter. Prøv om den er færdig ved at stikke i den tykkeste ende af låret. Saften skal være klar, ikke rosa. Hak løgene og svits dem i fedtstoffet. Drys med mel. Spæd med bouillon og vin under piskning. Hæld halvdelen af saucen i en blender, tilsæt persille og kør til det bliver til en jævn grøn sauce. Hæld blandingen tilbage i kasserollen og kog den op. Tilsæt limeskal og smag til med salt og peber. Skær kyllingen i portionsstykker og server saucen til. Tips: Du kan også anvende kyllingestykker, stegetiden bliver da ca. 15 minutter kortere. |
|
Opskriften er vist 10946 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne