Langtidsstegt kylling med hvidløg og citron
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 160 grader. Fordel kyllingestykker, citron, hvidløgsfed og timian i en bradepande. Tilsæt olie og bland det hele godt. Kyllingen skal ligge med skindsiden opad.
Hæld hvidvin over og drys med peber. Dæk med tætsluttende alufolie og steg i 2 timer. Fjern folien, skru op til 200 grader og steg kyllingen i 30-45 min., til kyllingen er sprød og citronerne karamelliseret i kanten. Servér med braiseret hjertesalat. |
|
Opskriften er vist 26030 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne