Kyllingeterrine med balsamicosirup

Kyllingeterrine med balsamicosirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kyllingelever
200 g.blandede svampe eller champignon
 Smør
4 spsk.portvin
0.75 tsk.salt
 Sort peber
150 g.tempereret smør
 
 Balsimicosirup:
1 dl.balsamico
1 dl.sukker
 
 Endvidere:
 Salat til servering
 Ristede valnøddekerner
 
Opskrift:
Skær kyllingeleveren i ca. 2 cm store stykker. Rens og del svampene i mindre stykker. Brun kyllingeleveren i smør i en stegepande. Hæld portvin på og lad det koge ind. Krydr med salt og peber. Tag kyllingeleveren op og lad den afkøle. Steg nu svampene og lad dem afkøle. Bland halvdelen af lever og svampe i en foodprocessor eller hurtighakker. Tilsæt smør i små klatter og bland til en jævn masse. Rør de resterende lever- og svampestykker i massen. Læg husholdningsfilm i en aflang form, der kan rumme ca. 6 dl. Hæld massen i formen, og lad den stå i køleskabet i mindst 4 timer eller natten over. Kog balsamico og sukker sammen - til det begynder at blive tykt. Skær terrinen i skiver med en lunken kniv.

Tilbehør:
Server med salat, balsamicosirup og ristede valnøddekerner og Flute

Tips:

Terrinen kan fremstilles dagen før, den skal bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 11388 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu