Marineret vildsvinesteg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesteg Indsendt : |
|
|
Kødet brunes i en gryde i smør med gulerødder i skiver og det hakkede løg. Salt og peber tilsættes tillige med bouillon og under låg småsteger kødet i ca. 2 timer. Gennemstegt skal det være.
Så tages kødet op og skyen sies, hældes tilbage i gryden med piskefløde, eddike, sennep, gele og kulør. Sovsen koger godt igennem, jævnes og smages til, kom gerne lidt ekstra smør i. Servers med halve tomater letstegte i et ildfast fad, grønne bønner og gerne kartoffelmospuffer, det er kartoffelmos, kogt i friture, de kan købes frosne lige til at varme. Men små faste pillekartofler er lige så godt. Giv gerne en ikke for sød æblemos smagt til med friskrevet peberrod til, det er meget raffineret til vildsvin. |
|
Opskriften er vist 28196 gange,
og udskrevet 831 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer gunner - 2012-04-26 21:31:00 ja, hvor er denne marinade Anni - 2005-01-01 01:01:01 Marineret? Hvor er marinaden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne