Kyllingeragout med bønnespirer

Kyllingeragout med bønnespirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
350 g.kyllingebryst uden skind og ben
100 g.smør
1 tsk.roquefortost
2 spsk.hvedemel
5 dl.hønsebouillon
2 dl.kaffefløde
250 g.friske bønnespirer
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og rist det gyldent i smørret. Kom osten i og drys melet over. Bland godt rundt, hæld bouillon over og bring det i kog under omrøring.

Læg låg på og lad det koge svagt i 25 minutter. Skyl bønnespirerne, bland dem i log lad dem dampe med under låg i 3 - 4 minutter.

Hæld fløde over, bland godt og lad det koge nogle minutter. Smag til med salt og peber og server retten med nykogte løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 4838 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu