Kyllingeragout med bønnespirer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skær kødet i terninger og rist det gyldent i smørret. Kom osten i og drys melet over. Bland godt rundt, hæld bouillon over og bring det i kog under omrøring.
Læg låg på og lad det koge svagt i 25 minutter. Skyl bønnespirerne, bland dem i log lad dem dampe med under låg i 3 - 4 minutter. Hæld fløde over, bland godt og lad det koge nogle minutter. Smag til med salt og peber og server retten med nykogte løse ris. |
|
Opskriften er vist 4838 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne