Kyllingebryst med ristet kokos
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Vend dem i majsstivelse. Rist kødet gyldent i meget varm olie på en pande. Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig ved svagt blus, ca. 3-5 minutter på hver side. - kødet skal være gennemstegt.
Rist ananasstykkerne i ca. 2 minutter på hver side og læg dem over til kyllingebrysterne. Kom karry og rosiner på panden i fedtstoffet fra kyllingekødet, og kog panden af med hønsebouillonen. Lad det koge godt igennem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Rund saucen af med fløden og smag til med salt. Varm en pande og kom kokosmel og bananskiver på panden. Bland forsigtigt rundt til kokossen er gylden og bananskiverne varme. Server retten med løse ris til. |
|
Opskriften er vist 20903 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne