Kyllingebryst med ristet kokos

Kyllingebryst med ristet kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stykker kyllingebryst uden skind og ben
2 spsk.majsstivelse
0.5 dl.solsikkeolie
4 Ananasringe fra dåse
100 g.rosiner
2 tsk.karry
4 dl.hønsebouillon
1.5 dl.piskefløde
2 dl.kokosmel
3 bananer
 salt
 peber
 
Opskrift:
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. Vend dem i majsstivelse. Rist kødet gyldent i meget varm olie på en pande. Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig ved svagt blus, ca. 3-5 minutter på hver side. - kødet skal være gennemstegt.

Rist ananasstykkerne i ca. 2 minutter på hver side og læg dem over til kyllingebrysterne. Kom karry og rosiner på panden i fedtstoffet fra kyllingekødet, og kog panden af med hønsebouillonen. Lad det koge godt igennem og jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Rund saucen af med fløden og smag til med salt.

Varm en pande og kom kokosmel og bananskiver på panden. Bland forsigtigt rundt til kokossen er gylden og bananskiverne varme. Server retten med løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 20905 gange,
og udskrevet 494 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu