Kyllingebryst i appelsinsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Tør kødet grundigt af. Varm 2 tsk. smør sammen med olien i en stegepande og brun kødet godt på begge sider for kraftig varme i ca. 5 minutter, hvorefter det drysses godt med salt og peber.
Skyl 1 appelsin, tør den og riv 1 tsk. af skrællen. Pres begge appelsiner. Tag kødet af panden og kog stegeskyen med appelsinsaften. Derefter krydres appelsinsaucen med reven appelsinskræl, honning og ingefær, 2 spsk. smør og mandelsplinterne tilsættes. Læg kødet tilbage i gryden og lad det snurre mørt for middel varme i ca. 15 minutter. Det skal vendes flere gange i løbet af stegetiden og overøses med saucen. Til sidst smages saucen til med lidt salt, og kødet anrettes i saucen på en varm tallerken. Skyl og tør myntebladene, klip dem fint og drys dem over retten. |
|
Opskriften er vist 16646 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne