Kyllinge-pastagryde
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Bland ca. 3 spsk. vand chili con carne krydderiet i en skål. Mariner kyllingestrimlerne i chili con carne marinaden.
Sæt vand over til pasta med en tsk. salt i. Put pastaen i det kogende vand og kog et minut (eller følg anvisningen på pakken). Si vandet fra. Steg kyllingestrimlerne i en gryde med lidt fedtstof. Når de er stegt færdige tilsæt da fløden og den optøede spinat. Klip da purløg og tilsæt det. Smag eventuelt til med lidt salt. Tilsæt til sidst pastaen og lad det varme i gennem. Servér med salat og flüte. |
|
Opskriften er vist 22781 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne