Kylling og rejer i kokosmælk

Kylling og rejer i kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
2 friske røde chilier
400 g.kyllingebryst
2 spsk.olie
2 fedpresset hvidløg
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.nelliker
3 dl.kokosmælk
1 dl.vand
250 g.pillede rejer
1 spsk.hakket frisk koriander
3 spsk.cognac eller whisky
 
 Pynt:
 Svitset løg og friskrevet kokos
 
Opskrift:
Hak chilierne fint. Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Opvarm en wok og slyng olien rundt. Svits hvidløg, spidskommen og nelliker i 30 sekunder.

Tilsæt kokosmælk, vand og kyllingekød. Lad det simre i 10 minutter. Kom rejer, chili og koriander i. Kog yderligere i 10 minutter. Smag til med spiritus og salt.

Servering: Server retten pyntet med løg og kokos. Spis ris til

Tips:

stammer fra Seychellerne





karakterer:
Opskriften er vist 14430 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu