Kylling og rejer i kokosmælk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Hak chilierne fint. Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Opvarm en wok og slyng olien rundt. Svits hvidløg, spidskommen og nelliker i 30 sekunder.
Tilsæt kokosmælk, vand og kyllingekød. Lad det simre i 10 minutter. Kom rejer, chili og koriander i. Kog yderligere i 10 minutter. Smag til med spiritus og salt. Servering: Server retten pyntet med løg og kokos. Spis ris til Tips: stammer fra Seychellerne |
|
Opskriften er vist 14431 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne