Kylling og banan i karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen drysses med salt og peber. Brunes på begge sider i olie i en sauterpande med låg. Kyllingen tages op og løg, hvidløg og karry svitses på panden.
Tomaterne hakkes groft og kommes på panden. Yoghurt, vand og mel røres sammen til en hævning og hældes i panden. Saucen koges op under omrøring. Bananerne skrælles og halveres. Kylling og banan kommes i gryden og simrer under låg i ca. 15 minutter indtil kyllingen er gennemstegt. Retten serveres med nykogte ris og chutney. |
|
Opskriften er vist 59878 gange,
og udskrevet 1962 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Den fattige studerende - 2011-04-09 14:11:54 Synes desværre ikke opskriften var særlig god, men det er jo også smag og behag. På den ene side var smagen af banan alt for dominerende, men på den anden siden manglede retten generelt noget smag og krydderi. Stine - 2008-03-03 19:39:14 Super lækkert.. prøv med peanuts, rosiner og ananas... ;) canada - 2007-09-20 01:44:44 super laekker ret!!! jeg lavede den saadan lidt ris-taffel agtigt, hvor man kunne putte ananas, penuts, kokos og rosiner paa som man havde lyst........ jeg lod dog ogsaa retten sma koge noget laengere, 45 ca.. kyllingekoedet bliver rigtig moert hvis det faar lov til at SMAAR koge :) Birgit - 2007-08-15 15:57:14 Jeg lavede den i går, og den var dejlig og velsmagende. Jeg lod dog rettet koge noget længere, og jeg synes smagen blev bedre. inge.ch - 2007-08-14 12:25:41 her ville jeg bruge sürnet flöde ikke yoghurt og kun bruge 1 til 2 bananer mona - 2005-01-01 01:01:01 synes retten er läkker Lasse - 2005-01-01 01:01:01 smagte ikke særlig.. godt.... men man kan vel også blive mæt af ris Louise - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt en god portion kokus, så bliver retten ekstra lækker.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne