Kylling med æbler og cider
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Del kyllingebrysterne i 3 dele, og brun dem på en pande, og kom dem i et ildfast fad. Skær æblerne i skiver, og fjern kernehuset. Skyl svampene, skær stilken af, og pluk dem i passende stykker.
Løg skrælles og skæres i halve ringe. På samme pande, som kyllingebrysterne er brunet på, ristes æblerne og lægges op på de brunede kyllingestykker. Kom løg og svampe på samme pande, og sauter dem let af, til de får farve og bliver møre. Kom cider over, og kog godt igennem og tilsæt den reducerede fløde. (Fløden skal sættes over i en gryde og koge lidt ned. Gør det eventuelt, inden du skærer kyllingestykkerne ud.) Når det hele er kogt godt igennem, hældes det over kyllingen og sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 11154 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lone F - 2019-08-26 15:19:44 Smager herregodt - men husk at krydr med salt og peber, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne