Kylling med svampe og citrongræs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skær kyllingekødet i strimler. Bland finthakket citrongræs, knust hvidløg, sambal oelek, citronsaft, fiskesauce og olie. Kom kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time.
Kom olie i en wok, og varm det godt op. Svits kødet 2 - 3 minutter, under konstant omrøring. Snit forårsløg i tynde skiver. Gem nogle pæne toppe til pynt. Skær champignon i kvarte. Tilsæt grønsager, og nødder og lad retten stege endnu nogle minutter. Smag til med ketchup og fiskesauce. |
|
Opskriften er vist 12181 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-01 16:48:34 super lækker ret :) Jeg kom lidt kokosmælk i, det smager bare så godt. Prøv det :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne