Kylling med svampe og citrongræs

Kylling med svampe og citrongræs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
125 g.kyllingefilet
 
 Marinade:
0.5 stilkcitrongræs
1 fedknust hvidløg
0.5 tsk.sambal oelek
2 tsk.citronsaft
1 tsk.fiskesauce
2 tsk.olie
 
 Desuden:
2-3 forårsløg
75 g.champignon
2 spsk.ketchup
2 spsk.cashewnødder
 
Opskrift:
Skær kyllingekødet i strimler. Bland finthakket citrongræs, knust hvidløg, sambal oelek, citronsaft, fiskesauce og olie. Kom kødet i marinaden og lad det marinerer i mindst 1 time.

Kom olie i en wok, og varm det godt op. Svits kødet 2 - 3 minutter, under konstant omrøring.

Snit forårsløg i tynde skiver. Gem nogle pæne toppe til pynt. Skær champignon i kvarte. Tilsæt grønsager, og nødder og lad retten stege endnu nogle minutter. Smag til med ketchup og fiskesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12181 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-01 16:48:34
super lækker ret :) Jeg kom lidt kokosmælk i, det smager bare så godt. Prøv det :)