Kylling med rosmarin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Tag posen med indmad ud og skyl kyllingen. Den kyllingen midt over og skær gumpen af. Fjern eventuelle fedtklumper. Gnid begge halvdele med salt og læg dem i et ovnfast fad med skindsiden opad. Dryp med olivenolie og drys med rigeligt rosmarin.
Steg kyllingen ved 175 grader i ca. 45 minutter eller til den har fået farve og er gennemstegt. Del de halve kyllingestykker i mindre stykker og læg dem på et fad. Pynt med citronbåde og server straks. Forslag til tilbehør: Råstegte kartofler og spinat eller haricots verts. Tips: Hel spinat varmet i lidt creme fraiche smager dejligt til kyllingen. Til 4 portioner tager du 250 gram hel spinat og varmer det med 1 1/2 dl creme fraiche. Krydr med salt og paprika |
|
Opskriften er vist 7850 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne