Kylling med rosmarin

Kylling med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling på ca. 1.2 kg
2 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
1 spsk.rosmarin
 citronbåde
 
Opskrift:
Tag posen med indmad ud og skyl kyllingen. Den kyllingen midt over og skær gumpen af. Fjern eventuelle fedtklumper. Gnid begge halvdele med salt og læg dem i et ovnfast fad med skindsiden opad. Dryp med olivenolie og drys med rigeligt rosmarin.

Steg kyllingen ved 175 grader i ca. 45 minutter eller til den har fået farve og er gennemstegt. Del de halve kyllingestykker i mindre stykker og læg dem på et fad. Pynt med citronbåde og server straks.

Forslag til tilbehør:
Råstegte kartofler og spinat eller haricots verts.

Tips:

Hel spinat varmet i lidt creme fraiche smager dejligt til kyllingen. Til 4 portioner tager du 250 gram hel spinat og varmer det med 1 1/2 dl creme fraiche. Krydr med salt og paprika





karakterer:
Opskriften er vist 7850 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu