Brombærsauce 02
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : |
|
|
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning.
|
|
Opskriften er vist 11741 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-23 07:56:00 hvad gør jeg med den anden halv del af brombærne ?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk til vildtretter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne