Kylling med purløg og sennep
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pensl kyllingestykkerne med sennep. Steg kyllingekødet på en stor pande, på begge sider, indtil det er gyldent. Tilsæt hønsebouillon, og lad kødet simre uden låg i ca. 10 minutter eller indtil kyllingen er mør.
Kom majsmel rørt med vandet i og opvarm det, indtil det koger og bliver tykt. Tilsæt mælk og purløg og varm det godt igennem. |
|
Opskriften er vist 44599 gange,
og udskrevet 772 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (129 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2013-05-31 18:21:51 Det smager lækkert! Dog blev mit mere til en marinade end end sovs. Det er såmænd også ok, men jeg ville nu gerne det havde været lidt mere flydende..:) Carina - 2012-07-02 21:07:16 Super opskrift! Vi ristede bacon, champignon og rød peber og servede med jasminris.. skønt! I sovsen brugte vi madlavningsfløde istedet for mælk - og brugte rigelige væske - for det blever der spist godt af.. det smager virkelig lækkert! Rent 10-tal herfra :-) Per - 2011-01-04 19:28:29 Vi brugte også mere væde/bouillon end der står i opskriften til billedet. Samtidig har vi brugt sauteredt rød peberfrugt, champignons og grønne asparges som tilbehør. Kjell - 2008-07-15 19:21:59 Enig med Linda, fantastisk ret Jeg brugte mere hønseboullion og Dijon Sennep MEN ingen mælk Linda - 2008-04-19 19:52:15 Fantastisk ret, men der kunne godt bruges mere væde/sovs til denne ret :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne