Kylling med græskar

Kylling med græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
1 hel kylling 1000–1200 g.
 olivenolie
 salt
 peber
 timian
1 citron saften heraf
0.5 citron skal heraf
600 g.skrællet udkernet græskar
 
Opskrift:
Parter kyllingen i 4 stykker. Brun kyllingestykkerne i lidt olivenolie. Drys krydderier over. Tilsæt citron salt – og skal, og lad det hele brune i ca. 5 minutter.

Skær græskar i skiver og anret skiverne i et smurt ildfast fad. Fordel kyllingen over skiverne og hæld væden fra kyllingen over.

Retten steges i en 200 grader varm ovn i ca. 25 – 40 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 9350 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu