Kylling med græskar
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Parter kyllingen i 4 stykker. Brun kyllingestykkerne i lidt olivenolie. Drys krydderier over. Tilsæt citron salt – og skal, og lad det hele brune i ca. 5 minutter.
Skær græskar i skiver og anret skiverne i et smurt ildfast fad. Fordel kyllingen over skiverne og hæld væden fra kyllingen over. Retten steges i en 200 grader varm ovn i ca. 25 – 40 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 9350 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne