Kylling med couscousfyld og krydret honningsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Marokko Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Fyld – Rør vandet i couscous grynene og lad dem stå 5 minutter – rør jævnligt – eller til vandet er absorberet. Rør de øvrige ingredienser til fyldet i.
Læg fyldet i kyllingen, og luk med kødnåle. Olien varmes i en gryde, som netop kan rumme kyllingen, og løgene svitses bløde. Rør hvidløg, krydderier og salt i og kom derefter kyllingen i gryden. Hæld vand ved og bring det i kog, lad kyllingen koge sagte i ca. 30 minutter. Tilsæt honning og kog i yderlig 45 – 60 minutter, eller til kyllingen er meget mør. Læg kyllingen på et varmt serveringsfad. Smag på saucen og kog den om nødvendigt ind for at koncentrere smagen. Hæld eventuelt ekstra fyld på fadet og hæld saucen over kylling og fyldet. Pynt eventuelt med skiver af appelsin og lidt frisk koriander. |
|
Opskriften er vist 14605 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne