Kylling med chokoladesauce og bagte rodfrugter
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder, pastinakker og persillerødder skrælles og skæres på langs, komme i ildfast fad, sprayes med olie sammen med rødløgsbådene. Saltes let og krydres med lidt friskkværnet sort peber. Stilles i ovnen enten op til en time ved 160-170 grader - eller 20-25 min. ved 190-200 grader. Kom rødløg og chili på en varm pande, krydr med salt og peber og når løgene bider i bunden af panden, løsnes de med lidt rødvin og balsamicoeddike. Sautér dem let og kom kyllingebrysterne ned i marinaden og steg for middel varme - op til en ca. 20 minutter. Man skal holde øje og evt. spæde med lidt vand. Kyllingen stegen og marineres samtidig.
Sæt rødvin og balsamico over i en gryde og kog lidt ned til ca. det halve og smelt chokoladen i. Krydr let med salt og peber og yderligere vanillekorn. |
|
Opskriften er vist 20543 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2012-08-02 19:05:37 Rigtig lækker opskrift. Brugte dog ingen chilli. Og tilføjede lidt creme fraiche til sovsen, da den var lidt "krads" og stegte også lidt forårsløg sammen med rødløgene. svend. - 2011-11-29 20:12:48 jeg ved ikke riktigt men prøv at give et billede af maden :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne