Kylling med chili og tomat

Kylling med chili og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
4 tilpas store stykker kylling fx lår eller bryst
1 stort løg finthakket
3–4 fedfinthakkede hvidløg
2 finthakkede røde chilier med kerner (evt. 3 – 4 tørrede "piri piri" chili)
1 ds.flået tomater
0.5 flaskerødvin
 salt
 peber
 sukker
 olivenolie
1 lille bundt persille
 skallen af 0.5 økologisk citron
 
Opskrift:
Brun kyllingestykkerne af i olivenolie i en sauterpande eller en tykbundet gryde. Tag dem op. Svits løg, hvidløg og chili i kyllingefedtet. Tilsæt kyllingestykkerne, drys med salt og peber og hæld rødvin over.

Lad det koge ind til omkring halvdelen. Tilsæt de flåede tomater, lidt salt og sukker. Lad det simre under låg i ca. en halv times tid.

I mellemtiden skylles og hakkes persillen. Den halve citron rives fint, og persille og citronskal blandes sammen.

Server retten med spaghetti vendt i lidt af saucen, og drys det hele med citron-persille blandingen og eventuelt lidt fintrevet parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 15469 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan godt nøjes med lidt mindre rødvin, da smagen eller domineres meget af denne.