Kylling med chili og tomat
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Italien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Brun kyllingestykkerne af i olivenolie i en sauterpande eller en tykbundet gryde. Tag dem op. Svits løg, hvidløg og chili i kyllingefedtet. Tilsæt kyllingestykkerne, drys med salt og peber og hæld rødvin over.
Lad det koge ind til omkring halvdelen. Tilsæt de flåede tomater, lidt salt og sukker. Lad det simre under låg i ca. en halv times tid. I mellemtiden skylles og hakkes persillen. Den halve citron rives fint, og persille og citronskal blandes sammen. Server retten med spaghetti vendt i lidt af saucen, og drys det hele med citron-persille blandingen og eventuelt lidt fintrevet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 15470 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2005-01-01 01:01:01 Man kan godt nøjes med lidt mindre rødvin, da smagen eller domineres meget af denne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne