Ananas trifli
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær ananasen i stykker.
Hæld vand og sukker i en gryde og kog til sukkeret er smeltet.
Kog ananasstykkerne ca. 10 min. og lad dem svale i lagen. Dåseananas skal bare dryppe af.
Bræk makronerne i mindre stykker og læg dem i en skål eller 4 portionsglas. Dryp portvin eller sherry over. Pisk æggeblommer, flormelis og vanille til en luftig masse. Pisk fløden stiv og rør den i. Fordel ananasen over makronerne og hæld råcreme over. Pynt med lidt ananas. |
|
Opskriften er vist 62084 gange,
og udskrevet 1446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2015-03-30 10:51:04 Kan man lave denne dessert i forvejen og bare sætte i køleskab til servering Petrineee.<3 - 2012-08-10 16:30:27 Mig og min veninde Louise skal måske lave det her idag!:D Hvis vi altså får lov.., bare uden portvin eller cherry.., eftersom vi kun er 13:-) Men det ser toooooooooooooop lækkert ud:D<3<3 Lotte - 2011-12-09 17:24:57 Brug altid pasteuriserede æg, når det ikke skal varmes. karina - 2008-09-02 15:51:49 skal det være Pasteuriserede æg?? Per - 2007-01-03 21:59:05 Min søde tand kunne godt bruge lidt mere råcreme :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne