Ananastrifli
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Bræk makronerne i mindre stykker og læg dem i en skål, eller fordel dem i portionsglas.
Dryp vinen over.
Skær ananassen i skiver og skær skrællen og stokken fra. Skær ananasskiverne i mindre stykker. Hæld vand og sukker i en tyg bundet gryde og kog lagen, til sukkeret er smeltet. Kog ananasstykkerne i sukkerlagen i ca. 10 minutter og lad dem svale i lagen. Dåseananas skal bare dryppe af og skæres i passende stykker. Flæk vanillestangen til råcremen og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, flormelis og vanillekorn eller vanillesukker til en luftig æggesnaps. Pisk fløden næsten stiv og rør den sammen med æggesnapsen til den er en tyg creme. Tag ananasstykkerne op af lagen med en hulske og fordel dem oven på makronerne. Tag lidt ananas fra til pynt. Rør i råcremen lige inden serveringen. Og hæld den over ananassen. Pynt med de sidste ananasstykker. Tips: Triflien kan også tilberedes med en anden frugt. I stedet for råcremen kan den serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 16450 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2015-10-27 08:43:50 Er man glutenallergiker så bruger man selvfølgelig glutenfrie makroner Sarah - 2015-10-25 20:49:06 Hvorfor i alverden hører en opskrift med makroner ind under jeres "Glutenfrie opskrifter"?? Meget misvisende! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne