Vildsvinekoteletter med brombærsauce
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter Indsendt : |
|
|
Sauce:
Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. Drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning. Varm en stegepande godt og op stil koteletterne samlet på højkant med fedtsiden nedad. Lad noget af fedtet smelte af og læg koteletterne ned. Krydr med salt og peber og steg dem 4-6 min. på hver side. Server koteletterne med saucen, lidt af de resterende brombær, rosenkål og kartofler samt halve kogte æbler fyldt med resten af brombærrene. |
|
Opskriften er vist 19023 gange,
og udskrevet 710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer palmqvist2000 - 2009-11-24 16:09:05 Smager rigtig godt. Prøv evt. en skovbærblanding af jordbær, blåbær og brombær i stedet for kun brombær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne