Ananas en surprise
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : |
|
|
Hertil anvendes både friske og syltede ananas.
Ananasskiverne lægges oven på hinanden og stilles på en rund lagkagebund, lidt større i diameter end ananasskiverne.
Oversprøjtes herefter med smeltet chokolade.
Der piskes en italiensk marengs, som tilsættes lidt gul farve, denne stryges over ananassen og drysses med knuste valnøddekerner.
Derefter påsprøjtes det hele små toppe af marengsmasse, så det ligner en frisk ananas.
Sigtes med flormelis og bages i ovnen, til marengsen er lysebrun.
Inden servering dekoreres toppen med grønne blade af kræmmerhusmasse.
Serveres med f.eks. halvfrossen flødeskum tilsmagt med likør og sukker.
|
|
Opskriften er vist 20613 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Bages ved 200-220 grader c. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne