Nordafrikansk løgomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Skær løgene i tynde skiver og svits dem let brune i olie. Smag til med salt og en prise fennikelfrø. Svits videre ved ganske svag varme i tre kvarter - tilsæt lidt vand, når det er nødvendigt. Rør æggene og smag til med salt og peber. Tilsæt løgene og den tørrede mynte. Ophed resten af olien på panden og hæld æggemassen på. Når den er næsten stivnet på oversiden, vendes den med en tallerken og brunes på oversiden.
Serveres varm. |
|
Opskriften er vist 14554 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne