Nordafrikansk løgomelet

Nordafrikansk løgomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 løg
4 spsk.olivenolie
 fennikelfrø
6 æg
1 spsk.tørret mynte
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver og svits dem let brune i olie. Smag til med salt og en prise fennikelfrø. Svits videre ved ganske svag varme i tre kvarter - tilsæt lidt vand, når det er nødvendigt. Rør æggene og smag til med salt og peber. Tilsæt løgene og den tørrede mynte. Ophed resten af olien på panden og hæld æggemassen på. Når den er næsten stivnet på oversiden, vendes den med en tallerken og brunes på oversiden.

Serveres varm.





karakterer:
Opskriften er vist 14563 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu