Kylling med cashewnødder
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm 1 spsk. olie i en wok og steg de tørrede chilier indtil de er brune. Tag dem op, og stil dem til side.
Kom resten af olien i wokken og steg hvidløget gyldent. Tilsæt kyllingekød skåret i skiver, østerssauce, fiskesauce, sukker og chilipasta, og steg det under omrøring, indtil kyllingekødet er let brunet. Dæmp varmen, tilsæt bouillon, og lad retten koge nogle minutter længere. Rør rundt en gang imellem. Når kyllingekødet er mørt og gennemstegt, tilsættes cashewnødder, chilier og forårsløg, og det hele røres godt sammen. Retten tages af varmen og serveres med ris til. |
|
Opskriften er vist 84366 gange,
og udskrevet 2243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (200 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2015-02-18 17:12:08 man kan osse lave det i en gryde ik`:-) (-: :3 :P :B :O :l :D anonym - 2011-02-09 17:24:18 Denne ret har jeg købt mange gange på resturant, og glæder mig nu til at lave den selv...uhmmm...:-) Bettina. mcb - 2008-08-18 11:54:20 der er og bliver jordens bedste ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne