Kylling i portvinsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i portionsstykker og brun stykkerne i fedtstof i en stegepande. Kom stykkerne over i en stegegryde efterhånden som de er brunet.
Krydr med salt og peber. Spæd med portvin og lad derefter kyllingerne stege under låg i 15 minutter. Skyl champignonerne, skær dem i skiver og svits den nogle minutter i stegepanden, til de er let brunede. Hæld champignonerne i gryden og spæd med fløde eller creme fraiche. jævn med lidt mel udrørt i lidt vand. Lad kyllingerne simre i yderligere 5- 10 minutter, til kyllingerne er færdige. Smag til med salt og peber. Rist mandelflagerne på en tør, hed stegepande og drys dem over kyllingen. Serveringsforslag: Serveres med løse ris eller pasta. Drikkevarer : En let rødvin, øl eller mineralvand. Tips: I stedet for selv at partere kyllingen, kan du købe friske eller frosne kyllingelår eller bryst. De friske champignoner kan byttes ud med frosne, der er skåret i skiver. |
|
Opskriften er vist 13488 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne