Kylling i karry med søde kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Svits karrypastaen i en sauterpande i 1 – 2 minutter. Brun kyllingen og de søde kartofler på panden, og bland bønnerne i. Hæld bouillonen i, lad det koge op, tilsæt kokosmælken og lad det simre til kyllingen og kartoflerne er møre, ca. 15 minutter.
Smag til med lidt salt og lidt limesaft, drys med lidt grønt og server med nudler eller ris til. Tips: Hvis smagen af kokos er for dominerende, kan den dæmpes ved at tilsætte limesaft. |
|
Opskriften er vist 20310 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne