Kylling i hvidløgssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Kog kyllingen i let saltet vand der dækker, sammen med suppeurter og hele peberkorn, indtil kyllingen er mør. Tag den op og lad den køle af, hvorefter kødet tages af benene. Skær kødet i mindre stykker og læg det i et ildfast fad.
Hønsekødsuppe, mel, yoghurt, hvidløg og æg piskes sammen og varmes langsomt op under stadig omrøring. Lad det småkoge nogle minutter, inden vineddiken tilsættes. Bland godt, og tag gryden af varmen. Hæld det over yoghurtblandingen over kyllingekødet. Når det er kølet af, sættes fadet i køleskabet i 3-4 timer for at trække. Stil ovnen på 200 grader, og når den er varm stilles fadet heri 15-20 minutter. Smelt smørret og svits paprikaen heri, og hæld det så over retten. |
|
Opskriften er vist 14947 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer 12345 - 2007-06-08 20:36:32 karakter 10 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne