Mørbrad fad med chamipnon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraderne skæres i ca. 3 cm skiver og bankes flade med håndfladen. Disse steges på panden i 1-2 min. på hver side. Tages af og ligges i ildfast fad.
Bacon svitses på panden og overskydende fedt hældes fra. Champignonerne steges med i et par minutter. Drysses over mørbraderne. Knorr saucen tilberedes efter opskriften på pakken. Saucen hældes over kød og champignon. Fadet sættes i ovnen ved ca. 200 grader C alm. ovn i ca. 30-40 minutter. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 80336 gange,
og udskrevet 2799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2013-06-23 19:03:42 Men ved i hvad? Den smager virkelig godt! Jeg laver dog ris til - det suger mere sovs end kartofler :-D Rudder - 2012-01-21 17:41:57 Det er da ikke en opskrift når man bruger færdigsovs, det er en ommer! elmo - 2009-03-22 14:03:11 Hvorfor ikke berige en god mørbrad med friske champignon i hjemmelavet sovs- Det gør også retten billigere. anonym - 2007-12-14 14:01:41 Champignon på glas er SÅÅ synd.. de smager helt forkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne