Kylling i fad med bacon og fløde
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kyllingen til kødet slipper skroget. Pil kyllingen og del kødet ud i små stykker og fordel det i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og karry efter smag.
Steg baconskiverne og fordel dem over kyllingekødet. Drys med peanuts. Pisk fløden og fordel flødeskummet over kyllingen. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader. Flødeskummet skal være smeltet og ligge som et gyldent brunt lag. Servering: Serveres med ris og flutes. Tips: Retten kan med fordel tilsættes cocktailpølser. I stedet for en hel kylling kan anvendes fx. kyllingebryster |
|
Opskriften er vist 98245 gange,
og udskrevet 1232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (92 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2012-04-13 21:12:47 Jeg laver den naturligvis m. fløde-SKUM, det giver en flot overflade. Jeg har skiftet peanuts til pinjekerner det er godt og så lige et lille drys rosenpeber inden fløden kommer over. Retten er både nem (med kyllingebryst giver det pæne/regulære skiver) og lækker. Sabina - 2012-01-14 23:22:46 Super lækker ret, vi brugte dos en bund af champignoner og løg i strimler, men ellers fulgte opskriften, mums :-) Lene - 2008-09-28 09:34:35 En rigtig god ret dog brugte jeg madlavnings fløde som jeg hældte over retten, i stedet for at lave flødeskum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne