Kylling i chili - chokoladesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Rens kyllingen og kog den i letsaltet vand i ¾ time med grønsagstoppe. Lad den afkøle i suppen.
Rens og skyl chilipeber, løg og hvidløg samt koriander. Tomaterne befries for skind og kærner og skæres hele i fine tern. Hak jordnødder og mandler og snit abrikoserne i fine tern. I en tykbundet gryde svitses ingredienserne i majsolien, tilsæt tomatkoncentrat og påhæld suppe fra kyllingen og indkog til en tyk grød, tilsmag med kanel og nelliker. Juster tykkelsen med kyllingesuppen under indkogning. Der røres under processen, da retten nemt brænder på. Saucen, der skal være tyk i konsistensen, tilsættes nu chokoladen og tilsmages med salt. Kyllingen parteres i 8 stykker og disse varmes langsomt op i saucen under forsigtig omrøring. Nyd retten med nybagt brød med hård skorpe. |
|
Opskriften er vist 20810 gange,
og udskrevet 622 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne