Kylling cordon bleu

Kylling cordon bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :
Kylling cordon bleu, billede 4 Kylling cordon bleu, billede 1 Kylling cordon bleu, billede 2 Kylling cordon bleu, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingebryster
2 skiverost
2 skiverkogt røget skinke
 salt
 peber
1 æg
1.5 dl.rasp
4 tsk.olie
 
Opskrift:
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, således: Skær fra siden af kyllingebrystet tværs igennem kødet, men skær ikke helt igennem. Læg 1/2 skive ost og 1/2 skive skinke i lommen på hvert stykke kød.

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber på begge sider og vend dem først i sammenpisket æg og så i rasp. Varm 2 tsk. olie op på en pande og brun kyllingebrysterne på den ene side. Skru ned for varmen og lad dem stege i ca. fem minutter. Vend dem, kom de sidste to tsk. olie på panden og steg ligeledes denne side i ca. 5 minutter. (eventuelt lidt mere, hvis det er store kødstykker.) Når der begynder at løbe lidt ost ud i siden, er kødet gennemstegt.

Forslag til tilbehør:
Kogte kartofler og en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 73966 gange,
og udskrevet 1010 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu