Kylling cordon bleu
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, således: Skær fra siden af kyllingebrystet tværs igennem kødet, men skær ikke helt igennem. Læg 1/2 skive ost og 1/2 skive skinke i lommen på hvert stykke kød.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber på begge sider og vend dem først i sammenpisket æg og så i rasp. Varm 2 tsk. olie op på en pande og brun kyllingebrysterne på den ene side. Skru ned for varmen og lad dem stege i ca. fem minutter. Vend dem, kom de sidste to tsk. olie på panden og steg ligeledes denne side i ca. 5 minutter. (eventuelt lidt mere, hvis det er store kødstykker.) Når der begynder at løbe lidt ost ud i siden, er kødet gennemstegt. Forslag til tilbehør: Kogte kartofler og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 74219 gange,
og udskrevet 1011 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne